Belangrijke mededeling

Beste patiënt

Newsflash UPDATE 21 mei 2020

Dank voor uw geduld en medewerking van de afgelopen weken.

Na Pinksteren zullen we alle patiënten met actieve orthodontische apparatuur éénmaal gezien hebben en hun behandeling weer geactiveerd hebben.

We are back on track!!

Graag wil ik u erop attent maken dat ook de komende weken/ maanden de aangepaste "workflow" blijft gelden.

Waarom?
* Elk van ons nog steeds (asymptomatisch) drager kan zijn van het Covid-19 virus.
* Omdat tandartsen en orthodontisten in de mond werken en het virus in de keel, in de speekselklieren en in de neus ligt opgeslagen.
Kortom: de tandartsen en orthodontisten werken "in" de risico-zone: speekseldruppels, niesdruppels en nabijheid van de persoon.
* Er de komende maanden/jaren nog geen algemene immuniteit is (vaccinatie beschikbaarheid).
* We er alles aan doen om zo veilig mogelijk te werken voor u als patiënt, uw mede-patiënt, ons team en onze families. Liever te voorzichtig i.p.v. nonchalance.

Concreet, we zullen blijven werken volgens het GAST-principe
* Gezond: patiënt en medewerkers moeten absoluut gezond zijn en geen klachten vertonen die mogelijks op Covid-19 duiden.
* Alleen: patiënt komt bij voorkeur alleen op consultatie; een begeleider (mits gezond) mag wachten in de wachtzaal mits het correct dragen van een mondmasker.
* Schoon: vooraf aan uw bezoek reeds propere gepoetste tanden, tandvlees en beugel.
* Tijd: exact op tijd aanwezig op afspraak-uur.

Dit betekent ook:
* minder consultaties per werkdag vanwege de reeds gekende desinfectie van de materialen, het vermijden van kruisend patiëntenverkeer en correcte verluchting
* bij de start van elke consultatie moet u uw handen wassen en spoelen met desinfecterende mondspoeling
* herhaling van medische vragenlijst bij elk bezoek
* wees extra voorzichtig met uw apparatuur: herstellen van zaken is momenteel nog zeer lastig en/of vaak zelfs niet mogelijk
* is er toch iets kapot, los of verloren: laat u ons dat ALTIJD weten via mail of voicemail?

Bereikbaarheid van de praktijk blijft ongewijzigd t.o.v. de laatste weken:
a) Telefoon en voicemail: spreek de voicemail in met vermelding van telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren bereikbaar bent en uw vraag of opmerking.
LET OP: a.g.v. telewerken, bellen we u terug met een onzichtbaar nummer!
b) Mail ons op onthaal@orthodontist-admiraal.be

c) nieuwe patienten melden zich best aan via onze website--> " contactformulier"

Wij concentreren ons vooral op de patiënten die effectief in de praktijk zijn.

Ons niet houden (u en wij) aan bovenvernoemde brengt onnodige risico's en onnodige tijdsdruk en spanning op de regels van de social distancing en de desinfectie van de ruimtes; iets waar dit team absoluut niet op wil inboeten.

Zoals u van ons gewoon bent, gaan we voor kwaliteit met oog voor detail en persoonlijke aanpak. Ook in deze moeilijke tijden.

Kortom, we blijven voorzichtig en gecontroleerd “back on track” maar vragen u opnieuw om waakzaamheid + voorzichtigheid + geduld.

Met vriendelijke groeten
Uw ortho-team Admiraal

Erkend orthodontist Fleur Admiraal

Blond, Nederlands en orthodontiste in Gent? 

Hoe past dit bij elkaar? Ik ben nu tandarts in de derde generatie, de gedrevenheid voor het vak is mij met de paplepel ingegeven. Deze passie voor de tandheelkunde heeft mij naar Vlaanderen laten verhuizen, om hier aan de universiteit van Gent te studeren.

Meer info

Waarom kiezen voor Fleur Admiraal

Geavanceerde evidence based technieken

Onberispelijke praktijk hygiëne

Moderne en steeds up-to-date apparatuur

Een mooie glimlach vraagt inspanningen - gemotiveerde patiënten 

Gepersonaliseerd behandelingsplan voor succes - opvolgen van afspraken

Duurzame oplossingen voor elke gebitsproblematiek - stapsgewijs samenwerken

Onderhoud en goede mondhygiëne zijn noodzakelijk - zorg geadviseerd

erkend orthodontist

Fleur Admiraal is gekend als professioneel orthodontist in Gent. Je kan er terecht voor een beugel voor volwassenen, waarin zij gespecialiseerd is. Voorbeelden van een beugel voor volwassenen zijn een doorzichtige beugel of een linguale beugel. Vraag er naar bij Fleur Admiraal en ontdek alle voordelen van een linguale beugel en een doorzichtige beugel. Maar uiteraard kan je er ook terecht voor een doorsnee blokjesbeugel want een blokjesbeugel blijft nog steeds heel populair. Je kan er rekenen op een professionele diagnose, een vakkundige behandeling en toepassing van de nieuwste technieken in orthodontie. Neem dus gerust contact op met Fleur Admiraal om je beugel te plaatsen. Daarnaast kan Fleur je professionele informatie bezorgen voor duimzuigen afleren, nagelbijten afleren en voor een goede tandverzorging. Een goede tandverzorging en mondverzorging is essentieel voor een mooi gebit en goede gezondheid, en is nog meer van belang bij het dragen van een beugel.