Algemene info

Op zoek naar uw stralende glimlach?

Op zoek naar uw stralende glimlach?? Weg met uw scheve tanden en overbeet?
U wenst zich over een orthodontische behandeling ( bijvoorbeeld ´een vaste blokjesbeugel´ of een linguale beugel met blokjes aan de achterzijde) te laten informeren?

Op deze website vindt u op veel vragen heel wat antwoorden. Natuurlijk kan u een specifieker en individueler antwoord krijgen bij een persoonlijk bezoek aan mijn orthodontie praktijk te Gent (orthodontist=tandarts specialist in de orthodontie). 

Web03UK-cut-1115-909-607-28.jpg

fleuradmiraal-9502.jpg

Uw glimlach is mijn visie

Uw glimlach is mijn visie. Ik informeer u professioneel, serieus en transparant over alle mogelijke behandelopties voor een gezonde mond. (=informed consent)

Met plezier neem ik mijn professionele verantwoordelijkheid om u tijdens uw behandelingskeuze te ondersteunen en nadien de behandeling uit te voeren.

Al mijn orthodontische/tandheelkundige diensten worden u aangeboden met veel liefde en plezier voor het vak. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, met aandacht voor de individuele wensen van elke patiënt. 


Orthodontist Fleur Admiraal

Ik ben nu tandarts in de derde generatie, de gedrevenheid voor het vak is mij met de paplepel ingegeven. Deze passie voor de tandheelkunde heeft mij naar Vlaanderen laten verhuizen, om hier aan de universiteit van Gent te studeren.

Vervolgens werd ik, in de voetsporen van mijn moeder, voor een 4 jarige universitaire voltijdse specialisatie gevraagd. Dit ook aan de universiteit Gent (bij Professor Dr. Luc Dermaut). In oktober 2007 heb ik de specialisatie succesvol afgerond en behaalde ik de bijzondere beroepstitel ´orthodontist´.

Vijf jaar tandheelkunde, vier jaar specialisatie, Vlaamse studievrienden, mijn hart verloren aan Gent, de keuze is makkelijk, blijven wonen en werken in Vlaanderen.

Hier in Gent kan ik mij verwezenlijken. Voor mij is de persoonlijke behandeling van de patiënt door de orthodontist zelf een voorwaarde om een optimaal individueel resultaat van een mooie glimlach te bekomen.

Door professionele toewijding, aandacht, persoonlijke betrokkenheid en werken in een kleine setting, zijn mijn behandelingen efficiënt (gemiddeld 18 maanden), minder kostbaar en minder belastend voor de patiënt. Dit integenstelling tot de gemiddeld zeer grote orthodontie praktijken met 6 stoelen zoals in Nederland (= productie, weinig persoonlijke band en contact). Dat spreekt me niet aan, ik ben geen manager maar een professional die het beroep graag zelf uitvoert.

Uw stralende glimlach met een mooi en gezond gebit is mijn passie waar ik mij elke dag opnieuw met veel plezier voor inzet. Bent u op zoek naar een beugel die voor uw gebit de beste oplossing kan brengen met zowel aandacht voor esthetiek als optimale functie? Dan mag u rekenen op mijn gepersonaliseerde aanpak, vakkennis en volle aandacht. 

fleuradmiraal-9505.jpg

individuele zorg - " custome made" - maatwerk

Vermits elk mens uniek is, is ook elk behandelplan uniek


Modern en steeds up-to-date

  • er wordt gewerkt met een individueel tray systeem per patient voor optimale hygiene
  • een Miele medische vaatwasser voor optimale hygiene
  • assistentie aan de behandelstoel (four handed dentistry)
  • een digitale video scanner dus geen afdrukken/"papjes" meer
  • evidence based technieken
fleuradmiraal-9456.jpg