Wat zijn de mogelijke beugels voor volwassenen?

Het is nooit te laat voor een beugel. Een mooi gebit zorgt voor een goed voorkomen, verhoogt het zelfvertrouwen, voorkomt verdere slijtage van de tanden en verhelpt lichamelijke klachten. Ook volwassenen kiezen daarom steeds vaker alsnog voor een beugel. Er bestaan heel wat verschillende soorten beugels voor volwassenen die beantwoorden aan de vraag naar discretie. We geven een overzicht van de mogelijkheden. 

De onzichtbare beugel voor volwassenen

Deze beugel wordt ook de linguale beugel voor volwassenen genoemd. Hierbij worden de blokjes aan de binnenzijde van de tanden geplaatst zodat deze niet zichtbaar zijn van buitenaf. Deze complexe techniek vraagt om de ervaring van een gespecialiseerd orthodontist. 

De doorzichtige beugel voor volwassenen

Deze beugel is ook gekend als kunststofbeugel voor volwassenen. Hierbij wordt een serie aan doorzichtige kunststofhoesjes om beurt over de tanden geschoven. Deze gaan de tanden steeds lichtjes verschuiven. Deze techniek wordt enkel toegepast bij kleine correcties. 

Natuurlijk bestaan de klassieke blokjes aan de buitenzijde ook nog steeds: klein en fijn en prijs kwaliteit zeer scherp geprijsd

Orthodontist Fleur Admiraal is gespecialiseerd in elk van deze technieken. Maak dus gerust een afspraak bij ons voor professioneel advies bij het maken van de beste keuze. 

Het team van orthodontist Admiraal versterken?

Heeft u zin om ons team te versterken? Raadpleeg dan onze jobs pagina en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk vacatures