Een ONZICHTBARE beugel? (linguale beugel/Invisalign/Incognito/WIN)

De drempel om op volwassen leeftijd een orthodontische behandeling te ondergaan is de laatste jaren sterk verlaagd. Een beugel voor volwassenen wordt steeds vaker gevraagd. De meeste volwassen patiënten hebben er geen problemen mee om een blokjesbeugel te dragen. Niettemin zijn er patiënten die liefst een behandeling met onzichtbare apparatuur of een doorzichtige beugel wensen als beugel voor volwassenen. Vandaar het succes van de onzichtbare uitneembare apparaten zoals "Invisalign" of  "Clear aligner". Invisalign is zeer beperkt in mogelijkheden. Met de LINGUALE vaste APPARATUUR (= onzichtbare blokjes voor volwassenen) kunnen echter alle behandelingen gebeuren, die ook met gewone zichtbare blokjes mogelijk zijn.

Linguale beugel (= blokjes voor volwassenen aan de binnen/achterzijde van de tanden) wordt aan de tong- of verhemeltekant van de tanden geplaatst. Hierdoor is de apparatuur onzichtbaar.

Doordat er met deze linguale techniek met high tech materialen en de individueel gemaakte blokjes wordt gewerkt, zijn de behandelkosten wel een stuk hoger dan normale vaste apparatuur aan de buitenzijde van de tanden. Zie hoofdstuk over wat kost een beugel. Deze onzichtbare blokjesbeugel maakt een beugel voor volwassenen wel populair. 

zie ook www.lingualsystems.com

Het team van orthodontist Admiraal versterken?

Heeft u zin om ons team te versterken? Raadpleeg dan onze jobs pagina en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk vacatures