1ste KENNISMAKING / CONSULT

Dit eerste bezoek is vooral bedoeld als kennismaking. Ik luister naar uw wensen en uw verwachtingen en ik onderzoek de wisselfase, de tandstand, de mondhygiëne, de kaakstand. Ik maak een inschatting van de ernst van de orthodontische afwijking.(ernst van de scheefstand, grootte van de overbeet) Ik geef u algemene uitleg over de mogelijkheden van orthodontie.(vaste blokjes beugel, losse beugels, onzichtbare kapjes)

Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kost € 67,00. Indien het noodzakelijk is een radiografie te nemen bedraagt dit € 50,00 extra. Hiervan wordt een groot deel door uw ziekenfonds vergoed, ook bij volwassen patiënten die kiezen voor een beugel voor volwassenen.

Fleur Admiraal kiest steevast voor duurzame kwalitatieve oplossingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze patiënten goed geadviseerd met een behandeling kunnen starten. Daarnaast zorgen we ook voor een professionele begeleiding en opvolging. Rekening houdende met onze planning kan het even wachten zijn op een 1e consultatie. Ongeacht of er nu gekozen zal worden voor een blokjesbeugel,  een doorzichtige beugel of een uitneembare beugel. Het bereiken van een mooi resultaat vraagt tijd en inspanningen, zowel van ons als van u als patiënt. Het is van belang u zich daar van bewust bent, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.