Het plaatsen van de apparatuur

Dit is een lange afspraak, die tijdens de kantooruren zal plaatsvinden. Dit gebeurt na voorafgaand overleg en we verzoeken u daar rekening mee te houden en de school/uw werk daarover te informeren. U kunt aan ons een attest vragen op de dag van de behandeling.

Het ministerie van onderwijs geeft toestemming om orthodontische behandelingen tijdens de schooltijd door te laten gaan. De perfecte positionering is van essentieel belang. Ik en mijn assistente nemen daar dus ruim te tijd voor om in alle rust en concentratie te kunnen werken. Overdag vóór 15u. Ook besteden we op dat moment extra aandacht aan de technieken voor het tandenpoetsen. Samen met de patiënt!

Het creëren van een goede functionele beet vraagt tijd en inspanningen. Kiest u ook voor een mooi duurzaam resultaat en bent u bereid hier samen met ons naar toe te werken? Reken dan op het vakmanschap en de kwaliteit van Fleur Admiraal, uw orthodontist in Gent. Wij zetten ons met passie voor u in zodat wij samen de gewenste resultaten zullen behalen.